ilhanSEVEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, bu konuda nasıl bir yol izlediniz?

Benimde pinterest nedeniyle adsense hesabım kapatıldı. İçinde 10 civarı domain vardı. Çoğuna onay aldım, bazılarında domain değiştirdim. Domain değiştiremeyeceğim ve çok istediğim siteme bir türlü onay alamıyorum. Yaklaşık 4 aydır belirli aralıklarla deniyorum sürekli politika ihlali nedeniyle reddediliyor.
çok sevdiğiniz domainin içeriklerini onay aldığınız farklı bir domaine 301 çekerek aktarın.

FitSayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba baslikta belirttigim gibi olursa sizce advense gelirim ne duruma gelir ve nasil ilerlemeliyim suan bu durumda neler yapmam gerekiyor
misal x içerikle ilerlediğinizde getiri 0,05 ise x içeriğin yan kelimelerine bakarak onları girin bunu adwords kelime aracından görebilirsin bir alt kelimeye çalışın hangisinin tbm si yüksek ise oradan makale oluşturun.

tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Virüsten önce imzamda ki siteyi adsense eklemek istedim fakat kabul edilmedi. Site üzerinde ki crack, key gibi konuları da değiştirip güncelledim. Hatta illegal programların indirme linklerini bile kaldırdım. Neden başvuru kabul edilmez?
Wa.rez nul.l gibi içeriklerden onay alınmaz içerikleri düzenlemişseniz ve legal bir sektör ise onay alabilir. Film siteleri onay almazken dizi haber siteleri (video bulundurmayan) onay alır gibi.