Önce ingilizceyi öğrenin, bu dillerin çoğu kelimesi ortak. Öğrenmesi gayet basit oluyor. 10 sene önce merak salıp bayağı öğrenmiştim fakat devamı nasip olmadı.
İngilizcede biraz kelime haznem var çok iyi bilmesemde kelime haznesine sahibim biraz.Şuan daha başlangıç aşamasındayım biraz daha ilerletip yurt dışı dil okullarına gitmemin bir faydası olurmu sizce? Sonuç olarak az buz para istemiyorlar

İngilizce biliyorsanız İspanyolca öğrenmeniz çok kolay olacaktır. Yerine gitme konusunda da hem üniversiteleri hem de dil okullarını kıyaslayın. Bazen üniversitelerin hazırlık sınıfları dil okullarının 3'te 1 fiyatına kadar daha uygun olabiliyor. Hazırlık dediğim de yabancılar için bölgesel dil verilen hazırlık sınıfı. Bizim üniversitelerin İngilizce hazırlık gibi değil.
Bu dediğinizide bu gün araştırmıştım okuduğum üniversite erasmus kapsamında gönderiyor fakat o sınava girecek kadar bilgim yok henüz nasıl olduğuna dair bir bilgim yok bunuda okullar tekrar açıldığı zaman bölüm sorumlusu hocamız ile görüşüp bilgi alacağım çok teşekkür ediyorum