Evet, yaparak ana konuya ekledim, 70 küsür taneden bir tanesi "malicious" gösterdi, sebebini bilmiyorum ama program bir bot nihayetinde. programa girilen siteleri, toplanan email ve numaraları kendi tarafımda kayıt
tutmuyorum. Veya akıllara gelebilecek farklı türden bir güvenlik ihlali, istismar vs yok. Güvenip güvenmemek, kullanıp kullanmamak sizlere kalmıştır.
- Bilgisayarda Chrome yüklü olmalıdır. Değilse herhangi bir tarayıcıdan google'ı açıp "google chrome indir" yazarak ulaşabilirsiniz.
- Chrome yolu yazan yere chrome'un dosya yolunu yazmalısınız. (Yazmadan da deneyebilirsiniz bazı şartlarda açılıyor.) Chrome uygulamasına sağ tık, özellikler, hedef diyerek bulabilirsiniz. (C:Users****AppDataLocalGoogleChromeApplicationchr ome.exe gibi bir şey olabilir.)
- Çalışmazsa, chromedriver'ın ilgili sürümünü buradan (
https://chromedriver.chromium.org/downloads) indirip bu program dosyasının içine chromedriver.exe ismi ile atınız, mevcut dosyanın üzerine yazın/değiştiriniz.
bunları sırayla denemenizi rica ederim. yine olmazsa, hangi aşamada aldığınızı detaylı bilgilendirirseniz daha detaylı yardımcı olalım.