bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya süreçte olduğumuzun bile farkına varamadıysak? O zaman nasıl iyi bir karar vereceğiz? Nasıl bir farkındalık oluşturmak gerekiyor? Sadece web işleri için demiyorum. Genel olarak konuşuyorum. Ben şansa inanan biri değilim. Şanslı ya da şanssız olarak nitelendirmedim kendimi. Ama yıllardır burn out yaşıyormuşum da sanki birkaç gündür farkına varmış gibiyim. Bu bir iniş mi, çıkış mı?
Evet işte aradığım cevaplardan birisi.Sürekli kaybet kazan kazandığını kaybet şeklinde ilerliyorum ve son durumum hep kayıp.

trapend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Universite hayali kuruyorum derken muhtemelen 20 li yaşlardasın internet işi yaparak para kazanmayı hayal ediyorsun hali ile ama internette olsa 0 ı bir yapmak çok zor yıllarca onun için uğraştım olmadi. Şimdi 1 koyarak başladım 2 kendiliğinden geldi ve kendi kendine 3-4 olup gidiyor .
18 yaşındayım okul dışında yazın falan çalışıyorum.Netten çalıştığım parayla evin net faturasını telefon faturasını falan çıkarmaya çalışıyorum.Yazılım ile ilgilenemiyorum vaktim az.Sınavım olduğu için ona daha çok vakit ayırıyorum.