Merhaba arkadaslar

İkinci Testi Geçen gün yaptırdım. Sonucu NEGATİF olarak çıktı. 14 günlük karantina süreci sona erdi o.dadan çıkıp aileme kavuştum.
Rabbim kimseyi ailesiyle sınamasın. Bu süreçde tek düşüncem aile bireylerine bir şey olma korkusu idi. Şükürler olsun hepimiz iyiyiz.
Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için Teşekkürler...


Cuma gününden itibaren izindeydim.
Sali günü bas agrisi ile başlayan kirginlik yorgunluk belirtileri ile devam eden rahatsizligim oldu. 3. Gun yani dün isyerinden aldigim haber sonucu hastaneye gidip test yaptırdım. Biraz once gelen telefon ile sonucun pozitif ciktigini ogrendim. Belirtiler olarak atesim yok genel durumum iyi bogaz agrisi olmaya basladi dun geceden itibaren viral olarak bitki çayları bal karisimlari ile destekliyorum kendimi. Gelen telefonda ilac getirilecegi ve aile bireylerinden numune alinacagi kendimi kotu hissetmem durumunda en yakin saglik kurulusuna muracat etmem söylendi.

Açıkçası kendimle ilgili bir endişem yok lakin işin kotu tarafi eşim 35 haftalik hamile ve evde 2 adet daha cocugum var sizlerden ricam dua ederseniz aile bireylerine bulasmamasi için. Allah kimsenin basina böyle bir durum vermesin.

Evdeyim ve bir odada kendimi izole ediyorum.

Nasil bulastigi ile ilgili ise eldiven maske ve surekli titizlikle el yikama yapmama ragmen bulundugumuz ortamdaki hava taneciklerinden olma ihtimali yüksek.

Zaman zaman durumla ilgili bilgi vermeye çalışacağım imkan ve firsatim oldukça.

Kalın sağlıcakla

//6. Gün Bağırsak hareketleri hızlandı. Gögüs çarpıntısı oluyor arada Genel durumum gayet iyi
Oda dışına ihtiyaç halinde 2 maske takarak çıkıyorum full izolasyondayım. Gündüzleri camlar sürekli açık. Ev halkında herhangi bir olumsuz durum şimdilik gözükmüyor. İlçe sağlık kurulu PLAQUENIL 200 mg tablet ilaç getirdi. Sabah akşam 1 adet olacak şekilde ilaçlı tedaviye başladım.
//7.Gün Nefes almada sorun yaşamaya başladım. Açıkcası konuşurken çok çabuk yoruluyor ve zorlanıyordum. Verilen ilaçlar etkili oldu ve bir sonraki gün nefeste ve bogaz ağrılarım azaldı. yavaş yavaş iyileşme gösterdi