Ortaokulu bitirdikten sonra ailevi birkaç sebepten ötürü oturduğumuz Manisa şehrinden(merkez) memleketim olan Kütahya'nın Emet ilçesine geldik lise için zamanın liseye geçiş sınavı olan TEOG puanları açıklandı, tercih zamanı geldi çattı. Yine bazı sebeplerle bulunduğum ilçede bir okula gitmem gerekti. İlçede 4 lise vardı (Anadolu, İmam Hatip, Endüstri Meslek ve Sağlık Meslek) puanım genele bakınca ortalama ilçeye bakınca yüksek bir puandı. Bende hem puanımı ziyan etmeyeyim diye, hem öğretmenleri daha kaliteli olduğu için Sağlık Meslek Lisesine başladım Evet Sağlık Meslek Lisesi'nin puanı Anadolu'dan fazlaydı

Sağlığı ise oldum olası küçükken sevmemişimdir küçükken çok hastalanırdım, çocukluğumda doktorlarla atışmam filan vardır 😂 Şuan lise sondayım 7.5 ay boyunca staj yaptım hastanede zaten geçen seneler sağlık derslerinde sevmeye başlamıştım stajda ise çok daha fazla sevdim ve ısındım Ama hep hayalim olan öğretmenlik mesleğini bırakmaya niyetim olmaması sebebiyle sağlık meslek lisesinde dilden hazırlanmaya devam ettim 10. Sınıfın ilk döneminde Sağolsun müdür yardımcımızın branşı İngilizceydi ve resmi olarak açılamayan dil sınıfını bize gayriresmi olarak olanaklı kıldı ve açtı. Şuan Sağlık Meslek Lisesinde dil okuyorum onca sağlık dersi ve staja rağmen yaklaşık 100 gün sorna üniversite sınavı var bakalım. Allah nasip ederse İngilizce Öğretmeni olacağım.

Teknolojiyle olan bağım ise tamamen hobi 15 yaşında dayımın YouTube kanalı için kameramanlık ve videolarının çok izlenmesi için YouTube SEO'ya merakımla başladı. Ki ahım şahım bir başarı olmasa da o yaşıma göre amacımı elde ettim diyebilirim YouTube Türkiye'de en çok izlenen kahve videosu olmuştu çünkü Sonrasında ise Bloggerdan blog kurmalar filan Adsensei tanımalar diye diye Wordpress'e geçtim sizin gibi tanidiklara site kurdum vesaire Adsense alıp sattım, ortak çalıştığım sınıf arkadaşım, dostum @ibrahimyucel; ile birlikte şimdi Web ile devam ediyoruz Uzun oldu biraz ama ders molasında içimi dökeyim dedim

Hâlâ nefes alıyorsak umut var demektir...