osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Öncelikle şunu belirteyim ki, ben nasıl pinledigimi ilk günden beri söylüyorum (biliyorum bana denmediniz ama yine de söylemek istedim)
Yaptığım metodu açıklamayı düşünmüyorum, bunun birden fazla sebebi var. Yani sizin söylediğiniz gibi basit bir anlatımı yok inanın.
Henüz kiralama konusunda netleşememin sebeplerinden birisi şudur ;
kendim kulllanıp (ki denemelerde kullanıyorum) %100 sistemden emin olmadan kiralamaya çıkartamam.
Yazdıklarımın hiç birini size yazmadım çünkü evet bazı artniyetli insanlar yüzünden bir şey çıkarıp ortaya koymak sorun oluyor. Bu işte %100 shadowsuz ilerlemenin bir yolu yok sadece bu iş geciktirilebilir benim dediklerim tamamıyla artisliğine getirip burada takılanlar yani bilmiyorum bu işi birileri illaki yapacak satışlar olacak ama ben şuana kadar harcadığım 1.5k ya yakın paramın karşılığını almadım ha alır mıyım orasını da bilmiyorum sadece para harcamıyoruz zaman da harcıyoruz zaten en büyük kayıpta zaman diye düşünüyorum konuyu takip ediyorum testlerinizide şuanda bende selenium ile çalışmalar yapacağım bende buraya bunları aktarırım.