chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/r10-bilgi-arsivi...eri-bilgi.html önerim negatif kelime atmanızada gerek yok zaten lokasyon bazlı reklam çıkacasınız belirli ilçe-semt adlarını tam eşleme ile reklam çıkarsanız bir sorun kalmaz.
Hocam çok sağ olun, anahtar kelimeleri baştan oluşturdum. Ancak şimdi şöyle bi problemim var. Anahtar kelimeleri oluşturduktan sonra, kampanyayı seçip sol menüden "Anahtar kelimeler", başlığı altında "Arama anahtar kelimeleri" ne girip yeni anahtar kelimeler oluşturuyorum ancak kaydettikten sonra hemen yok oluyor. Yani "arama anahtar kelimeleri" kısmında gözükmüyorlar. Sadece "üçyol elektrikçi" gözükmekte. Bu neden kaynaklanabilir acaba?

Ayrıca reklamımı da yayınladıtkan sonra, aramalarda hiçbir şekilde göremiyorum reklamı..

the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkmak istemediğiniz ilçe isimlerini tırnaklı şekilde negatif kelimelere eklemeniz yeterli olur Hocam. Eşlemeleri iyi belirlemelisiniz. Pozitif geniş eşleme işinize yarayacaktır.

Dilerseniz ücretli optimizasyon hizmeti verebilirim. Siz de dikkat edilmesi gereken hususları öğrenmiş olursunuz.
Çok sağ olun hocam yanıtınız için, ücretli aramıyorum teşekkür ederim.