Birçok firmaya baktım. com/net/org için transfer indirimini hiç bu oranlarda göremedim.
Nasıl yapabildiğinize dair mantıklı bir açıklama yapabilir misiniz? Sırrınızı ifşa edin demiyorum. Diğerlerinden farkınız nedir? Asla kötülemiyorum, ben müşteriyim.
Mantıklı bir açıklama yaparsanız 3-5 domain transferi gerçekleştireceğim. İyi çalışmalar
düzenleme: 4 adet alan adı transferi başlattım.
Merhaba, bu konumuz bizim R10 da ilk ticari konularınızdan olmakla beraber hakkımızda ki bilgiler ilk sayfada özetle anlatılmıştır. Markamızın amacı müşteri sayısını ve kayıt sayısını arttırmaktır.
Alan adı kayıt fiyatları dünyanın devlerinde adeti 1 dolara kadar uyguna satarken bizim o kadar uygun fiyata satış yapmaya imkanımız olmadığından transfer fiyatlarında indirim sağladık. Çünkü her firma kayıtta uygun sağlar, ama yenileme ve transfer de liste fiyatı belirler. Onlar kayıt ile müşteri çeker iken biz ise transfer ve kayıt ile kendi ülkemizin politikasında bu işlemi sağlıyoruz. Sınırsız hak sağlama sebebimiz ise de kimliği doğrulanmış müşteri sayısı artışı, memnuniyet oranı %300 artışı ve hepsini bir yerden yönetme duygusu ile pazarlama tekniğidir.
Düşünenler olmuştur, neden reklam yapmıyorsunuz?
>Bizim zaten fiyatlarımızın uygun olma sebebi reklam bütçesi belirlememek ve sınırlı bir ekip ile çalışmak. Bu şekilde kendi masraflarımızı minimize edip bunları fiyatlara indirim olarak uygulama politikamız var.
Peki ya bu işin sonu ne olacak, hedefinize ulaştınız ve kayıt, müşteri sayınızı oldukça arttırdınız?
>Hedefimize ulaştığımız an bizden memnun kalmaya devam eden müşterilerimiz ile çalışmalarımıza başladığımız Telekomüni̇kasyon şirketimiz REGNET Ltd ile ICANN akreditasyon projeleri tamamlanacaktır. Bu da demek oluyor ki mevcut müşterilerimiz ile Yenilikçi bir Akreditasyon şirketle geniş ufuklara açılacağız..
Umarim projemizin bir özeti size pozitif bir enerji katmıştır. Aklınıza takılan herhangi bir husus olduğunda R10 veya diğer tüm iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.