xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaynak nedir Hocam? 14 gün sonra onaylanan da var. 15 gün sonra onaylanan da var. Benim de 15 oldu cevap yok daha. İncelendikten sonra olmayacaksa red yazar ki zaten yazıyor bazılarında.

Bu 1 2 3 özellikle de 1 Nisan başvurularında sıkıntı var. Sistem bizi çok gerilere mi attı veri kaybı mı olduk yoğunluktan anlamadım. Tek tük görüyorum ama bu tarihte başvurup da onaylanan.

hocam ziraat çalışanı önce 8 nisan dedi sonra 6 nisan dedi o güne kadar başvuranların işlemi bitmiş. eğer olumlu olmadıysa %99 olumsuzdur dedi. bunu da pazartesi günü dedi.

evli ve çocuğu varsa geliri de 4500 lira altındaysa(daha doğrusu şartları taşıyorsa dedi) en kötü 3000 tl çıkar dedi. kara listede falan olsa bile dedi.

ben de müşteri temsilcimi değiştirmek istiyorum. ama değişmiyormuş böyle banka mı olur ya. başka şubeden hesap açtım ordaki hesabı kapatın diyorum kredi kartını ve kmh yı oradan açtınız kapatamayız diyorlar. kmh yı kapatın diyorum bankaya gelip dilekçe vermeniz lazım diyor. böyle hantal bankacılık mı olur.