Özellikle şu sıralar instagram sayfası almak için o kategoride biraz takılıyorum ve satılığa çıkarılan sayfaları inceliyorum. Yalan yanlış alıcıyı bilgilendiren çok ilan var arkadaşlar. Adamın "full organik" diye satılığa çıkardığı sayfanın takipçilerine, beğenenlerine bakıyorum paso bot hesap. Kimisi konuya eklediği istatistik bilgilerini özenle ayıklamış, sayfasında erişimler yerdeyken sanki sayfası iyi durumdaymış gibi pazarlıyor falan. Ve bu tarz satıcılardan forumda çok var.
Bu konuyu açma sebebim ise: bu tarz sayfaları gördüğümüzde konuya "bu neden böyle?" diye sormaktan çekinmeyelim arkadaşlar. Yani kimisi konuyu baltalamak istemediği için bu tarz şeyleri sormuyor. Fakat bu saçma bir düşünce. Sonuçta sen müşteri potansiyeli taşıyan birisin ve şüphe duyduğun şeyi herkese açık sormaktan çekinmemelisin. Alıcı olmasanız bile, bir başka alıcı yorumları okuduğunda sizin şüphenizden faydalanabilsin diye sorun. Çok gariptir, bazen satıcı olan kişi bu soru soran kişiyi azarlabiliyor. Bunlara üslubunuzu bozmadan gerekli cevapları vermekten çekinmeyin arkadaşlar. Sadece instagram için demiyorum hani. Her konu için geçerli bu.