Hiç kimse hiç kimseye bedava bir şey vermiyor. Biz sokakta ki dilenci değiliz, hiç kimse bize bir iyilik yapmıyor. Bize hayır işi olarak maske dağıtımı falan yapılmıyor. Devletin verdiği şeyi ücretsiz olarak nitelendirmek ileri derecede mantıksız. Ben neredeyse her ay devlete 4 bin lira vergi veriyorum. Sağlık için ödeme yapıyorum. Yol,su,elektrik devletin sağlaması gereken en temel özelliklerken bunlara abartı rakamlar verdiğimiz yetmiyormuş gibi birde üstüne kar payı,kdv,trt payı,okuma bedeli,atık su bedeli gibi binlerce vergi ödüyoruz. Bir araba alırken, birde devlete alıyoruz. Haliyle 1 liralık maske dağıtıyor buna şükredin diyenler, bu kadar kasmayın savunmak için komik duruma düşüyorsunuz. Devletin bize vermesi gereken hizmetleri yarım yamalak yaptığı için şükretmemizi istiyorsanız, bizde vergi zamanı geldiğinde yarım yamalak ödeme yapalım. Bu ay mesela 4 yerine 1 verelim, buna şükretmesini söyleyelim, bakalım olaylar nasıl gelişecek? Hep biz mi şükredeceğiz? Biraz da onlar şükretsin.