Arkadaşlar sanırım download ile çok fazla işiniz olmadığından hangi siteden nasıl indirildiğine aşina olmadığınızdan verdiğim site yanlışmış gibi algılanmış sanırım. Google drive yada yandex disk gibi sitelerden belirli bi sayıda indirdiğinizde indirme limiti doldu uyarısı verir ama bu siteden silinmediği sürece istediğiniz kadar indirirsiniz. ayrıca ublock yada adblock gibi reklam engelleyici eklentiler kullanarak bu tarz reklamlara maruz kalmazsınız.
Velhasıl indiremiyorsanız bile nazik bir şekilde yardım isteseniz yine bir çok kişi yardımcı olmaya çalışır.
Saygılar sevgiler
Hocam gayet nazik bir şekilde emeğinize sağlık dedik. Daha ne bekliyorsunuz ? Yani sırtımızda mı taşıyalım sizi

Yapmayın lütfen...
Videosunu çekseydim keşke. Yani ilk defa download yapmıyoruz ama olmuyor diyorsam da bunu dikkate alabilirsiniz. İlla değiştirin demiyorum kaynağı ama indirmiyor numara girmeye yönlendiriyor. Yani indiriyor da ben mi sizde kusur buluyorum? İndiremediğim halde teşekkür de etmişim zaten size
Neyse hocam indiremedim, indirmeyeceğim de artık ama TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK.