MrAlvin0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Dış seo olarak pinterest, facebook gibi yerlerden hit almaya çalışıyorum şuan da ve sitem evet sıfır. Acele ettiğimden değil sadece merak ettim. Temam BOOMBOX isimli bir tema ve internetten buldum bizzat kendim düzenledim. temayı seo uyumlu yapmak için tavsiyeleriniz varsa alabilirim
hocam kullandığınız temayı bilmiyorum ama wordpress kullanıyorsunuz sanırım seoyu eklentiler ile halledin
her makalenin özgün görseli, açıklaması olsun. Şarkı sözlerinin yanında şarkıcılar ile alakalı özgün makalelerde girebilirsiniz bence. Düzenli planlı içerik girişi yapın. Günde 3 adet şarkı sözünü girecek şekilde planlayın, saatleri benzer saatlerde olsun. Arka arkaya 10 20 tane giriş yapmayın.
iç seoda pek çok etken var benim kişisel deneyimlerime göre.
dış seo için ben kendi sitemde bazı yollar izliyorum tanıtım ve backlink kasıyorum gözlemlediğim şey bir anda patlama beklememek. Pinterest, facebook üzerinden backlink alıyorsunuz ama twitter, google eksik.
Siteniz için özgün tanıtım makaleleri hazırlayın ve anahtar kelimenizi kullanarak sürekli paylaşım yapın. ayda 10 adet yeterli. Ancak dediğim gibi ilk 3 ayı geçirdikten sonra çalışmaya başlayın.