Herhangi bir tanıtım yapmadan bu nasıl mümkün olabilir ki? 5 günde kaç sayfanız index alabilir ki? Hiçbir yerde duyurmadan RPG şovlara katılacak insanlar nasıl gelecekler siteye? Siz soruyu yanlış anladınız bence

Analytics/edinme verilerinizi paylaşabilir misiniz?
Bir yerde tanıtım yapmadım. Zaten bulunduğumuz kategoride sadece 10 yıllık bir forum var o kadar. Oradan bir kaç kişi gelince ağızdan ağıza yayılıyor haliyle insanlar geliyor. Biz herhangi bir tanıtım çalışması vs. yapmadık. İnsanlar çevreleriyle paylaştığı için böyle bi yığılma oldu o kadar. Analytics/edinme verisi derken onu anlayamadım. Dediğim gibi bizim tarafımızdan yapılmış reklam sayısı 0. Buna insanların "şöyle bir forum açılmış kanka çok iyi siz de gelin" tarzı söylemleri dahil değildir. Dediğim gibi ağızdan ağıza yayıldı.
Site 5 günlük olmasına ve çok büyük bir kelimeye hitap ediyor olmasına rağmen ilk 4 gün, 2. sayfada seyrediyordu. Şimdi 1. sayfada 6. sıraya yükselmiş. Yakında 1. olacaktır diye tahmin ediyorum. Kaç index aldığıma nereden bakıyorum bilmiyorum ama paylaşırsanız kontrol edip size aktarabilirim.