Arkadaşlar öncellikler hepinize hayırlı geceler diliyorum. Telefondan yazıyorum harf hataları olabilir şimdiden affedin.
Şimdi konuya gelelim :
İnsanların beleş mal için koşa koşa girdiği ama emek verileni hemen silmesi şöyle anlatayım size ;
Benim anlayamadığım bir kitle var, şöyle anlatayım zamanında satın aldığım ve yapımcısının bırakıp gittiği ve yaklaşık 4 senedir destek bile vermediği yazılımı kendi ellerimle ve bir kaç arkadaştan yardım alarak düzelttim ve normal olarak da satmak istedim insanlar kullansın diye ama hayatımın hatasını yapmışım farkettim ki herkes bu w@rez, sen bunu nasıl satarsın, bu size ait değil vs. gibi cümleler ile karşılaştım şimdi bu tür bir yazılım bana ait olmayabilir kabul ediyorum ama ben scripti satmıyorum üyelik satıyorum ben burda bir emek verip bu yazılımı güncelledim ve size de paylaştım makul bir fiyatta alın kullanın diye (Twitter Yazılımı).
Şimdi tamam burda bu arkadaşlara hak verelim.
Bu gece görüyorum ki bir arkadaş bir yazılım kurmuş ve intenetten bulmuş yazılımı çünkü aynı yazılımı bende gördüm konusunu da baltalamak istemiyorum. Bu dediğim kitle cuk atlamış hemen kayıt olup hesapları eklemişler. Şimdi sorum şu o yazılım da ona ait değil ve w@rez ben zamanında satın aldım ilk halini çoğu kişi bilmez ben size gösterebilirim. Şimdi bu kitle neden o konunun altına w@rez bu demiyor da cuk diye atlıyor anlam veremiyorum bunun cevabı bedava olması mı ? Bugün bir arkadaşa yardımcı olalım dedim sonuçta ticaret forumu bana onun amacı farklı diyor adamın teki bu nasıl bir zihniyet ? Öğrendiğim bin bir çile çekip kusursuz bir sisteme çeviriyorum ve insanlara ücretli veya ücretsiz elimden geldiğince yardımcı oluyorum bakın zengin değilim öğrenciyim param yok diyebilirim. Bu w@rezci kitle kodlamadan bile anlamayan adamlar bu tür yorum yapması beni kanser ediyor..illa üstüne tema giydirip mi satalım ne farkı kalıyor ? Bilmedikleri şeyleri sürekli eleştiren bu kitleden bıktım ben buraya bu scripte tema giydirip bin tl satsam hiç biri anlamicak eminim ama yapmıyorum çünkü insanları kandırmak istemiyorum bu vicdanıma sıhmaz.
Bu konuda fikriniz nedir merak ediyorum sadece, saygı çerçevesinde tartışabiliriz, lütfen okumadan kimse cevap yazmazsa sevinirim.