Arkadaşlar Herkese Merhaba
Aslında görüşleriniz almak istedim siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz. Tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Adwordste 350 Dolar yani 2,400 TL harcama eşiği olan hesap açma şeklini sonunda buldum ve sorunsuz şekilde çalıştırıyorum .
Aylardır çok yol denedim ve ortalama 2-3 bin tl civarı para harcadımhep çöp oldu hesaplar fakat son bulduğum ülke ip bölge hangi kart konum gibi ince ayrıntılarla Adwords hesabını açıyorum anında 5 dakika içinde reklam yayına alınıyor ve 2,400 TL içeri borçlanabiliyorsun fakat bunu borçlan at şeklinde değilde Kullandığın ve türkiyede çabuk temin edilen 1 kart ile tekrar para ekleyerek kullanmaya devam etme şeklinde ilerleteceğim sistemi böyle düşünüyorum .
Şimdi size sorum ,
Bu taktiği satmak mı yoksa bu hesaplardan açıp kartını akrgoyla yollayıp hesap satmak mı . ?? bunun hangisi mantıklı ?
Bakın bir önrke ayın 16 sı bugün açtığım ve 10 dakika sonra yayınladığım reklam
- Tarihe bakarsanız hepsi sönük halde sadece bugün seçili
Ayrıca bir hafta önce açıp 65 dolar yani ortalama 450 TL ye kadar harcadığım ve sorun yasamadığım diğer hesap
Arkadaşlar Siz olsanız ne yapardınız?
Bu konuyu anlamayan arkadaşlar için tekrar açıklayayım . Bir adwords hesabı açıyorsun ve para yüklemeden 2,400 TL harcayabiliyorsun. Her ay harcadıkca ödüyorsun .
İyi forumlar Dilerim