lifemedyam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40 günde tasarruf ettiğiniz para miktarı ortalama nedir?
Tam olarak şuan hesaplıyabilirim hocam ortalama günde 1.5 paket içiyordum ve Murattı paketi 16 Tl 60 paket ortalaması ile 960 Tl yapıyor.
Aslında geçen gün izole için cok fazla bir alış veriş yapayım dedim tarif etmek için anlatıyorum ailemin 20-30 günlük ihtiyacı Minik kızımın ihtiyacı dahil alışveriş yaptım 750 tl tutmuştu. Yani 1 aylık sigara paramdı kendimden utandım yemin ederim yani çok şükür durumu kötü olan birisi değilim ama çok acıdım aldığım şeyleri görünce bınlar yerine sigara alıyordum dedim

dukolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim de 1 saat önce 43. günüm bitti. bırakmak gerçekten çok güzel ama özlüyorum keratayı eski bir dostu özler gibi
arada banada oluyor ama inşallah elleşmek yok

outis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi nasıl başardın bize de anlatır mısın?
Anlatacak cok şey var aslında ama tiksinmek gerek birde ben şahsen eşim uzun süredir bırakmam için destekliyordu. Benim kızım olunca onun için bıraktım yani sevemiyordum sarılamıyordum hemde kücücük bebeğin bu kokuyu almasını istemiyordum. Eşim hem biraz seviniyor hemde biraz sitemli bana

Baldking35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Darısı başımıza tebrik ederim çok istiyoruz sürekli deniyoruz nafile.. Ama olucak böyle kuvvet alıyoruz sizlerden (:
İnşallah hocam sigara bıraktığınızda sanki Oruçlusunuz gibi geliyor size yani tıpki oruç gibi. Halbuki beni ramazanda zorlayan şey sigaraymış onuda fark ettim
Powermat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki bahsedildiği gibi yemeklerden aldığın tat değişiyor mu gerçekten ya

Bu arada tebrikler, darısı başımıza
Teşekkür ederim aynen yemeklerin tadı çok değişiyor yemeklerde atılan baharatları artık tek tek sayabiliyorum, hatta vallaha su içmiştim 2 gün sonra falan sonra kendi kendime dedimki bunun tadı böylemiymiş

Edit;

Hopeless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nefeste açılma vs neler değişti hocam yazında bizde bırakalım inşallah. hayırlı olsun
Teşekkür ederim öncelikle balgamdan kurtuluyorsunuz. Daha sonra ağzınızın içinin yenilendiğini hissediyorsunuz. ben geceleri azda olsa horlardım oda gitti.
özellikle uyku uyuma ve uyanma konusu beni çok şaşırttı sabah uykumu almış şekilde uyanıyorum ve süper oluyor. Misal normalde sabah 9 da işe giderdim ve son dakikaya kadar uyumak isterdim uyandığım zaman ağız tadım, uykumu tam alamama, dinlenememiş şekilde uyanma vs. sabah çok sinirli oluyordum. Şuan saat 8 de çok rahat alarımsız uyanıyorum yani uykumu almışım keyfim yerinde çok güzel oluyor. Darısı sizin başınıza inşallah