Selamlar, yeni bir projeye başladım. Bir süre geçti açıkçası, Türkiye şartlarında potansiyeli çok yüksek olan bir alan, ayrıca domain ismi de öyle, domain + sektör + sistem olarak tam takır girdim.
4 tane arkadaşım gönüllü olarak bana yardımcı oluyor. Google'da ve İnstagram sayfası olarak çok hızlı büyüyoruz 1 haftada 1243 profil ziyareti almıştık ve şuan 400 takipçiye yakın takipçimiz var. Siteye de 90+ tane içerik girilik fakat adsense onayı beklediğim için sadece 18 tanesi yayında.
Şunu soracağım, bu projeyi satmalı, bırakmalı mıyım? Çünkü kendim aslında yazılım ve dijital pazarlamayla uğraşıyorum. Kaldı ki bu projelerde şuan yanımda olan kişiler asıl işi yapıyor ben genel olarak sahibi ve yöneticisiyim.
Ama Severek yapmıyorum. Yani başka sağlam girişimlerim var. İçimden diyorum bırakayım onlarla uğraşayım. Sonra da diyorum ki niye bırakıcan, zaten sistem yürüyor, adsense onayı da geldiğinde sağlam bir seo yaparsın hem çalışanlarının parasını ödersin hemde kazanırsın. Ne yapmalıyım dostlar ? Bir akıla ihtiyacım var.