Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Turkcell superboxx kullanıcısıyım şuanda ama gram memnun değilim hayatımda hiç bu kadar kötü bir internete rastlamadım. Bunu kullanıp aranızda memnun olan var mı ben kendi adıma memnun değilim belki siz memnunsunuzdur...

Son olarak iptal ettiren var mı bu hizmeti eğer varsa ne kadar bedel ödeyeceğiz bu kötü internet için. Sanırım hayatımda artık turkcelle dair hiçbir hizmeti kullanmak istemiyorum kendi adıma.
Bu yazıyı yazmak için "alıntıla" derken bile kesinti oldu. Daha ne diyeyim.

Turkcell'in sitesindeki şikayet etme kısmından yazın şikayetinizi. Ben yazdım cezasız cayma hakkı tanıdılar.

hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazdan kaynaklı olabilir. Yoksa süperbox (huawei) firmasını kullanıyor. Harika bir kutu. Özellikle şu aralar almak istediğim bir kutu.
Bizim burada şebeke full çekiyor ama sanırım yoğunluğa bağlı olarak kesintiler mevcut. Bu kesintiler o kadar çok oluyor ki, yani neredeyse kullanamıyorsunuz.

Eğer bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonunda aşırı bir yoğunluk yoksa ve şebeke iyiyse sorunsuz kullanırsınız, memnun olan çok.

Birde en güzel yanı var sürekli sorun yaşayıp durumu anlattığınız zaman anında ücretsiz cayma hakkı tanıyorlar, Turk Telekom gibi kelepçelemiyorlar sizi