ZeynelKayhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, bir o kadar da garip
Yani gerçekten önemli bir konu. Düşünsenize bizim numaramız ile bir yerlere üye olunuyor ve bu hesap suça karıştığında numara sahibinin ilgisi olmayan bir konudan dolayı can sıkıcı olaylar yaşadığını.. Allah korusun sıkıntılı bir olay gerçekten bu sebeple önemli bir konu dedim konunun güncel kalması adına çünkü bilen birileri çıkıp bu duruma nasıl önlem alacağımızı yazarsa en azından bu durumu bilenler önlemini alır.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu ciddi bir konu onay işiyle uğraşıyorum ve özellikle bu tarz oluşabilecek sorunlardan dolu tr numarası satmıyorum çok fazla yüksek fiyat veren oldu fakat bu tarz sorunlar meydana geliyor dahada kötüsü *********** birine bile numara denk gelebilirdi o yüzden ne tr numarası alın nede satın ciddi sorunlar meydana gelebilir dikkat edin.

Hocam anlaşılan siz bu konuya hakimsiniz konu sahibinin merak ettiği gibi aslında bende bu durumu merak ediyordum. Peki bu numarayı temin edenler yani sms onay numarası satanlar bu numarayı nasıl temin edebiliyor? Ve biz kendi numaralarımızı nasıl koruruz bir bilginiz var mı?