ZeynelKayhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bugün WhatsApp onay için yabancı bir siteye girdim ve Türkiye numaralarını eklediklerini fark ettim. Daha önce de ülke olarak Türkiye seçiliyordu ama stok hep sıfırdı. Neyse denemek için Türkiye numarası aldım, onay kodunu girdim ve bana 129MB boyutunda bir sohbet yedeği bulduğunu ve geri yüklemek isteyip istemediğimi sordu. Neyse aklımda soru işaretleri kaldı ve bu işin nasıl olduğunu merak ederek satın aldığım numarayı aradım. Bir bayan açtı sesinden anladığım kadarıyla 35-40 yaşlarındaydı. Kimsiniz beni niye arıyorsunuz diye sordu, durumu kurtarmak amacı ile Mehmet bey ile görüşecektim, kendisi müsait mi diye sordum, öyle birini tanımadığını söyledi. Nasıl olur bu numara Mehmet'e ait dedim, karşılık olarak yanlışınız var bu numara yıllardır bana ait dedi, yanlış numarayı aradım kusura bakmayın diyerek kapattım. Ardından uygulamayı sildim. Sizce bu nasıl mümkün olabilir? Yıllardır kullanılan bir numara nasıl olur da Rus kaynaklı bir siteye düşer ve kullanılan bir numaraya ait onay kodu bizlere ulaşır? Nasıl oluyor da kadın bunu fark etmiyor. Kafamda deli sorular. Fikri olan paylaşabilir mi? Ayrıca bu ne kadar yasal bir şey?
Hocam konu ciddi bir konu onay işiyle uğraşıyorum ve özellikle bu tarz oluşabilecek sorunlardan dolu tr numarası satmıyorum çok fazla yüksek fiyat veren oldu fakat bu tarz sorunlar meydana geliyor dahada kötüsü *********** birine bile numara denk gelebilirdi o yüzden ne tr numarası alın nede satın ciddi sorunlar meydana gelebilir dikkat edin.