Yukarıda işin ehli, profesyonel abilerimin dile getirdiği düşük fiyatlarla logo tasarımı yapan arkadaşlardan biriyim. Dediklerinizde tamamen haklısınız, 40TL için çekilecek eziyet değil cidden. Benim bu fiyatları başta vermemin amacı referans sahibi olabilmekti. Tamam ps, ai biliyorum ama elimde bi portfolyöm yok doğru düzgün. Belki bunu zenginleştiririm aynı zamanda kendimi geliştiririm diye düşünüyordum. Zaten gördüğünüz gibi yeni üyeyim, Örneğin 250tl logo fiyatı vermiş olsam referansı olmayan bir adama kim iş versin. Kendimi haklı çıkarmak gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın ben de kendimi kanıtlayıp fiyatlarımı revize etmek istiyorum acilen. Belki de abilerimin dediği gibi 2 ayrı grup oluşsa taban fiyatları arttırılsa (en azından zamanla arttırılabilir diye düşünüyorum.) hepimiz için daha iyisi olur gibi. Amatör kategorisinde belli bir ticaret puanı toplayan arkadaş profesyönel kategorisine yükselebilir gibi. Tabi tasarımcıları kategorize ederken müşterileri bilinçlendirmek gerekecek. Biliyorsunuz ki günümüzde insanların çoğunluğu ucuz olana daha sıcak bakıyor.
Bu arada az önce Tasarımcı arıyorum kategorisinde logo tasarımı için grafiker arayan bir arkadaşa denk geldim. Bütçesi 20TL imiş. Üzerinden 15dk geçmiş olmasına rağmen pm ileten 5 arkadaş var. Bu tür ucuza logo tasarımcısı arayanlar için ne yapabiliriz mesala?