fatihodaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucuma ilettim teşekkür ederim şöyle bir şey olma ihtimali var mı? Çünkü ilk defa böyle bir şey gördüm:

Kurulum aşamasında yazma yetkisi verilmesi gereken tüm dosyalara gerekli izinleri verdin mi? Yani tools/smarty/compile dosyasinin yazmai izni (CHMOD 777) mi?

Ana dizinde init.php sayfasinda 80 satirda asagidakine benzer bir kod gorceksin. O kodu benim yazdigim ile degistir. Ama init.php sayfasinin orijinalinin yedegini al once. Muhtemelen duzelecektir..

$ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));
setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
//setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');
setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');
Merhaba hocam, dediğinizden pek birşey anlamadım Sanırım internetten başka bir çözüm yolu araştırdınız, ama bu sizin yaşadığınız problemle ilgili değil hocam, çünkü wordpresste belirtilen dosyalar bulunmamakta.

CHMOD izinlerinden kaynaklanan bir problemde gözükmemekte. Ki siz bir değiştirme yapmadıkça chmodlar genellikle klasörler için 755-750dir, dosyalar için 644dür, aksi durumda farklı şekilde hatalar alırsınız.Kritik dosyaların okunmamasından doğan 500 internal veya 403 gibi hatalar alırsınız.

Sizin yaşadığınız problem tamamen önbellekten kaynaklı hocam. Şuan sitenizi ziyaret ettiğimde sorun çözümlenmiş gibi gözüküyor.