Merhaba arkadaşlar,
Sitemde birçok kategoriden Telegram gruplarının linkini paylaşıyorum. İçlerinde +18 paylaşımlar yapan gruplar da var. Bugün aşağıdaki gibi bir mail geldi. Mailin ardından tüm içeriği, URL'yi ve Başlığı tamamen değiştirdim ve belirtilen yasaya uygun hale getirdim. Daha önce bununla karşılaşan var mı? Başka herhagi bir şey yapmam gerekiyor mu?
Mail:
Sayın Yetkili,
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 04/05/2007 tarihli ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun kapsamında yetkili ve görevli kamu kurumudur.
Kurumumuzun Bilgi İhbar Merkezine aşağıda yer verilen internet adresi ile ilgili ihbarlar gönderilmiştir.
Söz konusu internet adresinde yer alan yayının, 5651 sayılı Kanunun 8 inci maddesinde sayılan suçları oluşturduğu hususunda yeterli şüphe sebebi bulunmaktadır.
Bu nedenle, konuya ilişkin olarak 5651 sayılı Kanun kapsamındaki yükümlülüklerinize istinaden gereğinin derhal yapılması hususu ihtar olunur.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Not: Tarafınıza yapılan bildirimlerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için iletişim bilgilerinizde yapılacak değişikliklerin Kurumumuza bildirilmesi gerekmektedir.
İlgili URL: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
İlgili Alan Adı: xxxxxxxxxx.com