Estanzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Not: Pinleme yaparken herhangi bir eklenti yada program kullanmadım. kendi yazdığım Python kodları ile yapıyorum."

Can alıcı noka yukarıdaki cümle. Hocam testleri herkesin kullandığı eklentiler ile yapmanız lazım, o zaman smart bir test olur. Sizin kendi yazdığınız ve kimsenin bilmediği yazılımla bir yere varılmaz ve insanları yanlış yönlendirmiş olur insanların zamanını, emeğini, parasını heba etmiş olursunuz. Ya da bu testin smart olması için ya yazılımı satacaksınız ya da paylaşacaksınız ki sizin testler sonucundan çıkanlara emin olalım ve ilerleyelim.

Yani anlatmak istediğim nokta değişkenleri en aza indirmelisiniz.

Yapılacak test wordpress pinterest automatic, social auto poster ya da forumda en çok satılan eklentiler ile yapılmalı.

Ben size bir yöntem söyleyeyim, geçenlerde paylaşıldı ben bizzat test ettim, İOS pinterest uygulaması ile sınırsız pin atılabiliyor, shadow, domain ban yok ve çok çabuk hitleniyor. Domain uzantılarını denemedim denenebilir.
Ben birkaç güne kalmaz paylaşıcam uygulama kodlarını. Sistemlerinize entegre edebilirsiniz.
Şimdi Apple 11 Pro Max sipariş ettim. ondan çıkan sonuçlara göre Pinterest uygulamasını nasıl telefona indirirsiniz, kullanıcı girişi, pinleme nasıl yapılır vs. tüm detaylarını paylaşacağım. (telefon bi gelsin bakıcam duruma)

Not:Konu sahibinin demek istediğide zaten herkes kendi uygulamasına, yazılımına emek harcasın. PA, SAP vb. eklentiler ile yürünülemez.