size karşı bir asabi durum söz konusu değil eğer asabi davrandıysam sizden özür dilerim, ben sadece örnek anlatmak istedim neden Wordpress te değil peki gibisinden, başlık konusunda haklısınız diyorum ama ben gelirleri var gibisinden olduğu için değilse isim olarak gerçekten beğendiğim için o şekilde başlık attım. domaini satmayı düşünürüm tabiki, ama bu seferde zaten domain 50₺ denir diye çekiniyorum sizden dolayı değil diğerlerinden dolayı.
Gerçekten asabi davranıyorsunuz bakın @dikmenofficial kişisinden şikayetçi olmuşsunuz ( elbette aksi bir durum varsa şikayetçi olabilirsiniz ) fakat en başta hatayı siz yaptınız. Sebebi ise siteniz yeni haliyle bunu sizde söylüyorsunuz forumda
Alışveriş>Site Satışı>Yeni Site bölümüne konuyu açmanız gerekiyordu. oraya açsanız zaten hiçbir sorun olmayacaktı. Nacizhane yorumum şikayetiniz çok şık olmadı gibi tabi yine tercih sizin...
Domain kısmına gelince, domain satışı sadece bu platformda değil birçok platformda satış mümkün google'da arattırmanız yeterli.