mgorgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.

Haklısınız hocam size katılıyorum aynı zamanda iyi bir nargile seti en az 500 TL tutacak fakat e-sigara işini daha ucuza halledebilirim diye düşünmekteyim fakat kararsız kaldım.

Hocam sigarayı 4 ay önce bıraktım. TEK İSTEĞİM SİGARAYA GERİ BAŞLAMAMAK. Önerilerinizi bekliyorum çok iyi olur benim için. Bubble hookah düşünüyordum ama bütçesi çok yüksek sırf bu yüzden e-sigara düşünüyorum.

Haklısınız hocam nikotin açısından öyle olabilir fakat e-sigara konusunda endişem var bir model buldum fakat endişeliyim sizin tavsiyeniz ne olur e-sigara konusunda ?

Hocam bende sigarayı 4 ay evvel bıraktı.Şu günlerde aşırı canım sıkılıyor canım duman istiyor acayip bir şekilde Ve normal karantinasız günlerde mutlaka ayda 1 kez nargile içmek için kafeye giderdim.Malum oda olmayınca şu anda bu ikisinden birini düşünüyorum.Görüşünüze saygı duyuyorum.Temiz bir şey değil fakat canımız istiyor işte

Hocam eve almayı düşünüyorum covid-19 sürecinden kaynaklı dışarıda tüketemiyorum normal zamanlarda ayda 1 sefer dışarıda tüketmekteydim fakat şu anda mümkün değil. Ev için tavsiyeniz ne olur nargile mi esigara mı ?

Allah başka dert keder vermesin hocam Şakası bir yana keyif alıyorsanız sizden mutlusu yok

Ucuzluğu kolay kullanımı ve lezzetiyleöne geçsede @BasakT; hocamında dediği gibi bağımlılığa katkı sağladığını düşünmekteyim ve 4 ay önce sigarayı bırakmış olduğum için tekrar sigara batağına düşmekten korkmaktayım.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Bana bu konuda yardımcı olabilrimisiniz hocam ?
Tabiki özelden iletişime geçebilirsin.