Merhaba Arkadaşlar, Bugün kendime Silver üyelik alacaktım ki bir an aklıma böyle bir şey yapmak geldi. Benim Silver olmamdan belki daha güzel şeylere vesile olurum.
Ülkemiz olarak zor günlerden geçiyoruz. Birçok insan işsiz bir çok işveren batma eşiğine gelecek gibi gözüküyor ne yazık ki.
1 Hafta sonra Mübarek Ramazan ayı belki birçok aile evine yemek bile götüremeyecek. Sizden ricam nereye nasıl isterseniz bir destekte bulunmanız.
Ben sembolik olarak 1 ile 10 ₺ arasında bir rakam bağış yolladım. Yaptığım bağışa en yakın bağış yapan arkadaşa Silver Üyelik Hediye Edeceğim.
Katılım Şartları
- Konuya Katılıyorum Yazması gerekmektedir.
- İstediği bir yardım kuruluşuna bağış yapması gerekmektedir.
- Bağış x,yz şeklinde iki hane kuruş olacak şekilde olması gerekmektedir.
- Konuya ,özel mesaj ile yada berkem@outlook.com mail adresine dekontu iletmesi gerekmektedir.
- Zorunlu değil ama bir arkadaşınızı etiketlerseniz sevinirim
Notlar:
- Eğer 10 ₺ üzeri bağış yapılacaksa sadece son 3 rakamı göz önüne alınacaktır. Ör : 155,12 ₺ lik bir bağış 5,12₺ olarak kabul edilecektir.
- Eğer bağış yaptığınız yere küsüratlı bağış kabul etmiyorsa. kusur kısımını siz mesaj yollarken ekleyebilirsiniz. Ör: 7 ₺ bağış yaptım tehminiz 7,85₺ gibi.
- Kazanan üyenin silver üyelik ve üstü bir üyeliği varsa Silver üyelik değerinde Sanal Kart verilecektir.
- Son Katılım süresi: Hem Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız Hemde Oruç için ilk sahura kalkacağımız gün olan 23 Nisan 2020 dir.
Daha önce forumda yapmış olduğum bir
bağış konusu ile 12.760 ₺ Bağış yapılmasına vesile olmuştum. Bu zor günlerde daha büyük bir olaya vesile olurum diye umut ediyorum.
Şimdiden katılan herkese teşekkür ederim.
Çekiliş sonucu
@zAdemreis; en yakın tahmini yaparak Silver üyeliği kazanmıştır. Hediyesi verildi. Bağış yapan herkesden Allah razı olsun