Hayırlı olsun, Biz hala Beklemedeyiz unuttular galiba. :/
Teşekkürler hocam sağolun
15günlük kullanım süresi var hocam normal kredi şartları aynen geçerli diye biliyorum. Normalde krediye başvurduğunuzda 15 gün içinde işlem yapmadığınız da yeniden başvuru yapılması isteniyor
Teşekkürler hocam 3-5 gün beklemeyi düşünüyorum
benim garanti ve akbank ile icralığım var . bana da çıkar mı ? basvurdum yinede . herkese min 3k çıkıyor diyorlar
Çıkar hocam
bende ziraatten başvurdum sonuç bekliyorum diğer bankalarda hesabım yok diye başvurmak istemedim. hesabın olmayan bankadan çıkıp çıkmama durumunu ya da arkadaşın dediği gibi nasıl kontrol edicez durumunu bende merak ediyorum
Hocam kontrol etmenin şuan tek bir yolu var galiba şubelere gitmek bende onu yapasim gelmiyor virüs olayları yüzünden.
Aynı şekil 3 bankaya başvurdum beklemedeyim
Bende beklemedeyim mesaj gelecek gibi durmuyor babama da gelmedi ama hesaptan bakınca çıkmış
2 nisan da 3 kamu bankasına da başvurdum ama halan dönüş yapmadılar. Nasıl oluyor bu iş bilmiyorum. Bu arada icralık olanlar da araştırıyor. Kredi çıkarmı diye. Evet arkadaşlar icralıklara çıkıyor. Mesai arkadaşım icralık maaşında haciz var ve 5.000 tl onaylandı.
Hocam mesaj olayı sıkıntı gibi hesabınız varsa hesaptan bakın bence