3 bankayada başvurdum ama geri dönüş olmamıştı 1 nisanda başvurdum hemde . Bir geri dönüş olmayınca babam içinde başvurduk ziraat ve halkbanka 3 gün önce şuan baktım internet şubeden 10000 bin basvurduk 7500₺ çıkmış buna da şükür 😊

Şöyle bir şey var babamada mesaj gelmedi. Sistemdeki yogunluktanmidir yoksa hata vs nedendir bilmiyorum bence mesajlar gelmiyor. Hesaplardan bakmak gerek benimde 3 bankanın hiçbirinde kartım hesabım vs yok. Bu yüzden bakamıyorum internet üzeri siteden normal sorgulama yapınca çıkmıyor yada basvurunuz yok diyor şaka gibi. Bence kesin banada çıktı ama hesabım olmadığı icin bakamıyorum mesaj da gelmiyor.
Hesap ta acamiyoruz bu bankalarda şuan sitelerde hesap açmak için tüm islemleri yapıyorum fakat hesap açılmıyor durdurlar yada yoğunluktan olmuyor galiba müşteri hizmetlerinede bağlanılmiyor.

Yani kısacası mesaj gelmiyor veya çok az kişiye geliyor bence hesabı olanlar bakabiliyor olmayanlar çıksa bile bakamıyor bence.

Şimdi baska bankalardan 10000₺ çıkarmı diye beklemelimiyim bu basvurunun süresi ne kadar bilen var mı 10 gün vs diyenler var ama kesin bilen var mı birde babama çıktı aldi diyelim birde bana çıkarsa yine kredi alabiliyormuyum ?

Teşekkürler