Değerli forum sakinleri hepinize hayırlı akşamlar dilerim;

Ben şuanda kendi işim dışında İstanbul'da bir ilçede gönüllü olarak Sosyal Destek Hizmetlerinde çalışmaktayım.
Kamu kurumlarına şu günlerde çok fazla yardım talebi geliyor. İşsiz insanların durumu malum ortada.
Gelen yardım taleplerinin tamamına cevap verebilmek çok zor. Ama günlerdir gözüme takılan bir detay var.
İstanbul'da yaşayıp 1 veya 2 küçük çocuğu bulunan, evi kirada olan,bu süreçte işini kaybetmiş insanlar.
Bu insanlara ulaşan yardımlar asla yeterli değil. Bende bu durumu göz önünde bulundurarak durumu en kötü olan 100 Aile belirledim.

Bu Ailelerin ortak özelliği;
  • Kiracı olmaları
  • Üzerlerine herhangi bir mal, mülk, araç vs kaydı olmaması
  • İşlerini kaybetmiş olmaları (Bazıları gündelik işçiler ve hurda toplayıcısı olarak çalışanlar)
  • En az 1 adet 3 yaşından küçük çocukları olması.
Eşimle birlikte oturduk düşündük en temel ihtiyaç olarak içerisinde 2 paket 60' lı bez, 1 paket büyük Islak Mendil ve 2 Paket Hünnap Bebe Bisküvisi bulunan bir paket hazırladık.
Bu paketin perakende fiyatı 90 TL tutmaktadır. Fakat bağlantılarımız sayesinde 65 TL gibi bir rakama mal edebiliyoruz.
Küçük bir paket gibi görünse de inanın o aileler için çok şey ifade ediyor.
Kendi katkılarımız ile ve çevremizden topladığımız kadarıyla whatsapp gruplarına vs. yazarak 50 Aile'nin paket ücretini topladık.

Cumartesi günü özel aracımla izin alıp dağıtıma çıkacağım. Forum sakinlerinden destek vermek isteyen arkadaşlar olursa, yardımlarınızı beklerim.

Allah hayrınızı kabul etsin.

Bu arada forumdan ismini vermek istemeyen bir arkadaşımızda 10 kız çocuğuna verilmek üzere oyuncak iletti kendisine ayrıca teşekkür ederim.
Not: Aklında soru işareti olan arkadaşlar için >> Yardım kolileri, faturalar ve yardım anı ekran görüntüleri bu konu altında paylaşılacaktır

Konuyu lütfen politize etmeyelim, kendi içimizden geldi başlattık varsa içinden gelen emin olsun çok güzel yerlere el uzatmış olacak.

GÜNCEL TOPLANAN PAKET ÜCRETİ SAYISI: 54