Binamızda şuan kablonet alt yapısı olduğu gözüküyor dışarıdada kutu var. Fakat bina 20 yıllık bir bina. Yani kablolar eski olabilir. 100 MB hız almam için daire içine kadar kablo yenilemelerimi gerekiyor ? Yoksa binanın alt tarafında portu değiştirmeleri yeterlimi oluyor?

Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam taahhütü iyi incele ondan yana sıkıntın olmazsa hiçbir sıkıntı çekmezsin ping süreleri stabilliği falan harika yaklasık 2 senedir kullanıyorum bulunduğum bina 0 ttnet altyapısı vs de yok kablonet kendi kablolarıyla getirdiği için sıkıntı yaşanmıyor
normal paketim 24mbit ancak indirme yapacağım zamanlar 4 tlye nitro paketi alıyorum 24saat 100mbit alıyorum speedtestte de taş çatlasın 90 95 gösteriyor

- istanbulda oturmuyorum
ByBeRKeM.CoM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yıldır kullanıyorum 1 kere bile kesinti olmadı adamlar zamanlı çalışmalarını mesaj atıyorlar kesinti bile hissetmiyorsunuz
Geçen modemim arızalanmıştı mobil uygulamadan arıza kaydı verdim 18. Dakikda kapı çaldı servis geldi eve.

Kablo net kıyaslanmaz hiçbir firmayla
Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kablonet gibisi var mı be , bende kablonet kullanıyorum ancak binanızda olduğunuzdan emin olmanız için etrafınızda ya da bina önünde kablonet kutusu görüyor musunuz?
HasanAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, bende ttnet kullanıcısıyım benimde olduğum binada kablonet altyapısı bulunmakta ve 2 komşum kullanıyorlar gayette memnunlar hızları çok iyi 100mb alıyorlar bazen 70-80 mb aldıklarını söylediler bende taahhüdüm bitince geçiş yapıcam alt yapın varsa sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.
PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 senedir kullanıyorum 50 mbit benim paket 250 gb gayet memnunum..
ozanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kablonet tek geçerim👍
ALoNEmANTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kablonet kullaniyorum hizi hizmeti iyidir
Binamızda şuan kablonet alt yapısı olduğu gözüküyor dışarıdada kutu var. Fakat bina 20 yıllık bir bina. Yani kablolar eski olabilir. 100 MB hız almam için daire içine kadar kablo yenilemelerimi gerekiyor ? Yoksa binanın alt tarafında portu değiştirmeleri yeterlimi oluyor?