Ağlasak mı gülsek mi bilemiyorum...
Öfkelenirim arkadaş. Yapamadığınız işe, beceriksizliğinize ve bu kadar plansız oluşunuza ÖF-KE-LE-Nİ-YO-RUM...
Tüm maske satışları durduruldu. Hiçbir yerde maske bulamaz olduk. Devlet babamız " Korkmayın, ücretsiz dağıtacağız! " dedi. Başvuru yapmak için girdik, site bozuldu.
Sonra " Korkmayın, E-Devlet'den başvuru yapabilirsiniz " dedi.. Eyvallah!
E-Devletten hanemde iki kişi adına formu doldurdum.
Az önce telefonuma mesaj geldi. Gidip 5 adet maskeyi eczaneden alabilirsin diye... Benden E-Devlette bilgi alırken hanemdekilerin de bilgisini almadınız mı?
Sonrada gönderilecek maske adeti 2 paket (10 adet) demediniz mi?????
Yani gerçek anlamıyorum... neden bu kadar plansız hareket ediyoruz?
Kazıklanarakta olsa bir şekilde maske alıyorduk.... artık oda yok.
Üzülüyorum... kızıyorum... şu hallerimize....
Hocam haklısınız lakin herşey sizin yada benim düşündüğüm gibi olmuyor.
Acı gerçekler diye bir olay var malesef , devlet maske satışını yasaklamasaydı ben şuan sağlık çalışanları ve kamu personeli için devletin maske tedarik edebileceğini sanmıyorum çünkü 0,50 kuruşluk kaskeyi 5 TL den peynir ekmek gibi satıyolardı ve devlet maske tedariği yapamıyordu.
Yasak sonrası bir çok üretici ve tedarikçi ürünleri devlete satmak zorunda bırakıldı.
Devlet maske tedariğini gördüğüm kadarı ile şuan öncesine göre çok daha rahat yapabiliyor.
Şuan bende sizin gibi ihtiyaç sahibiyim ancak bi şekilde çevremizden yada kendi imkanlarımız dahilinde zorda olsa maske , eldiven bulmaya çalışıyoruz.
Çok sıkıntıdaysanız tavsiyem kendiniz maskenizi yapın youtubede onlarca video var ve alacağınız maske kadar olmasada işinizi görecektir.
Bugün yaşadığım bir hadiseyide anlatayım maske için bana sms geldi eczaneye gittim sistem kapalı dediler caddenin karşısındaki diğer eczaneye gittim sms kodunu verdim ve maskeyi aldım.
Karşı eczaneye sormadan eve dönmüş olsam bende şuan sizin gibi düşünüyor olabilirdim.
Allah yardımcımız olsun.