Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@osawashere; Hesaplar yeni mi eski mi? Yeniyse açılınca ne kadar zaman sonra pinlemeye başladınız?
0 hesap ta eski hesapta aynı şekilde pinliyorum.
henüz bir sorunla karşılaşmadım, ama bazı hesaplarda -çok nadir de olsa- bekledigi oluyor.
ama düşmediler

bayburt16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladığım kadarıyla elle pin atılınca shadow yemiyor bu uzantılar. öyle mi hocam? ama her hangi p.a sap gibi eklenti kullanınca 11. pinde shadow geliyor

Merhaba,
ben pinleri elle atmıyorum.
programsal olarak python dilini tercih ediyorum
sistem olarak IPhone gibi pin atıyorum ve Token de kullanabiliyorum

SmartisHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun uzantı ile alakası olduğunu düşünmüyorum bende com net site club ve daha ismini sayamadığım uzantılardan mevcut her şekil de her türlü ban yiyor
hesabın açılış şekli ile akalı bu olay diye düşünüyorum
Hesapları IOSdan da webden de açtırabiliyorum
ama her ikisinde de aynı şekilde kullanıyorum.

Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pythonla selenyum kullanarak yazıldıysa shadow olmaması normal diye düşünüyorum. HTTP istekleri işin içine girdiğinde shadow kaçınılmaz oluyor. CURL ile login veya API istekleri gönderildiğinde sorun burada başlıyor.
Merhaba,
Hesapları IOS ile gönderiyorum,
yani IOS paketlerinin aynısını gönderiyorum, bu sayede -sizin terimizinizle- curl veya pinterest api'lere giden hiç bir istekte sorun olmuyor.
Selenium çok fazla önerdigim bir başlık da degildir.

bynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
subdomainini dene birde o vakit.
dukarıda yazmış olduğum domainlerin subdomainleri ile de test yapıldı,
henüz bir sorun görünmüyor.

ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel test. Ben de bu aralar testler içersindeyim. Satış konusu açmadan önce konu da açmıştım fikir anlamında.
Şunu test edebilme imkanın var mıdır. uzantısı .site olan. Ama daha önceden bu domaine bağlı hesapların shadow yemiş. Yani bir nevi mimlenmiş site.
Başka yeni hesaplar ile yine bu önceden sorun yaşanan domain'e pin atıldığında, hesaplar ne kadar dayanabiliyor ?

Özet ile ; Domain uzantısı .site olacak. Önceden de shadow yemiş hesaplara ait bir domain olacak. Böyle bir case oluşur ise, sonuçları ben de merak ediyorum.
Güzel mantık,
henüz denemedim ama bu tür işlemlerin pinlemek ile ilgili degil de sitenin banlanması yada shadow'a düşmesi ile alakası olur diye düşünüyorum.
Yani biz pinleriz ama arka tarafta pinterest onu fişlemiş ise ve zaten mimli ise düşme ihtimali yüksek olur kanaatindeyim.