@Coskun; beyin forum için yapmayı planladıkları ve anlatımlarını sürekli takip eden biriyim. Sürekli bir gelişim ve yenilik peşinde olduğunu herkes görüyor. Şahsen bu konuda hakkının yendiğini düşünüyorum.
Step step geliştirmeler yapacağını beyan etti ama biz bu işin mutfağında olmadığımız için yapılacak geliştirmelerin ne zorluklarla olabileceğini düşünmüyoruz biz üyeler olarak bunların kısa sürede gerçekleşmesini istiyoruz.
Kısa sürede istememezin bir nedeni de r10 un potansiyelini ve gücünü bildiğimiz için beklentimiz büyük. Örneğin kanayan yara olan mobil uygulama gibi bir çok istek var. Zor mudur? Zordur. Ama yapılmayacak kadar, özellikle r10 gibi bir markanın altından kalkamayacağı bir iş değildir. Beklentilerin ve isteklerin büyük olması markaya olan inancın büyük olmasından kaynaklıdır.
Moderatörler konusunda ise geçen bir arkadaşın şikayet konusunun karara bağlanmaması yüzünden üyeliğinin silinmesi için açtığı konuda ilk o arkadaşa hak verdim. Bu kadar sürede nasıl çözülemez diye. Ama konuya baktığımda çok değişik bir sektör olduğunu gördüm gerçekten o işin uzmanı olunmadan haklı ve haksızı ayırt etmek zor. Bu gibi teknik konularda şikayet sürecinin uzaması bence normal ama çok basit konularda da bazen uzadığını görüyoruz. Öyle olunca bi ilgisizlik hissi uyandırıyor açıkçası.
Benim bi önerim de
moderatör arkadaşlar şahsi olarak tanımadığı kişilerle forumda arkadaş olarak kabul etmesin ve satış konularına referans olmasın. Bunlar ister istemez haksız güven oluşturuyor. İlk üye olduğum dönemlerde denk geliyordum ulan ne moderatörmüş arkadaşına bile acımamış banlamış diyordum

Sonra bazılarının dollandırclık yuzunden banlandıgını gordugumde moderatörün arkadaşı dolandrıcıyms diyordum

Yani her türlü yoruma ve suistimale açık bir olay.
Daha somut bi örnek vermek gerekirse Retirat isminde bir üye vardı (şahısla ticari alışverişim tanışıklığım veyahut bir sorunum yoktur.) bu üye yalama olmuş gibi defalarca banlandı banı açıldı forumun sahibi gibi geziyordu Coşkun bey de defalarca uyardı bu arkadaşı, defalarca cezalandırıldı bundan dolayı. Hakaretler tehditler vs gibi şeyler yüzünden sürekli banlandı.
En son bir üyeye ağır hakaretler ettiği için banlanmıştı sonra bi baktım banı açılmış hemen bi satış konusu açmış satış konusuna da iki yönetici arkadaş peş peşe referans mesajı atmış işlerimi halletti gibisinden daha sonra da bu üye bu sefer
yöneticilere küfür etmekten banlandı 
güler misin ağlar mısın. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında olmamalıyız...