Doğrudur, ben de inceledim şimdi 2016 dan 2019'a kadar sürekli değişiklik istemişim ama geri çevrilmemiş. İstisnai olabilir, haklısınız. Şöyle bir durum da var ben söyleyeyim ona göre belki düzenlemeye gidersiniz; Panele baktığımda bayilik programı başlatmışsınız. Sizin bayiniz gidip birine rentacar scripti satacak, bayinizin müşterisi domaini düşürdüğünde, pishing yediğinde, banlattığında lisansı yanmış olacak. Ne bir daha o müşteri alışveriş yapar ne de bayiniz satış yapabilir. Wisecp projesinde tabiri caizse Whmcs ye kafa tutuyorsunuz, +10 senedir whmcs kullanıyorum daha lisanslarının peşinde koştuklarını görmedim, ikinci el pazarı onların da işine geliyor zira marka bilinirliği artıyor ve son kullanıcı bir şekilde script yapımcısına zaten gebe durumda. Tabii her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ama globalleşme hedefi varsa bu durumlara düzenleme getirilmeli, yerli yazılım firması olarak kalmak istiyorsanız bilemem. Söyleyeceklerim bu kadar vakit ayırdığınız için teşekkürler, hayırlı işleriniz olsun.
Ajans scriptinden bahsediyoruz. WISECP de zaten lisans değişikliği veya transferi mümkündür.