Yıllardır forum yönetiyorum, halende yöneticilik yaptığım forumlar var, araştırmadım ama var mı böyle bir konu var mı diye "Öneriler" başlığı adı altında bir post açarsanız o konu altında insanlar önerilerini sunsa daha iyi olur, son zamanlarda r10 büyüdü evet 2005 yılından beridir r10'u biliyorum takip ediyorum ilk zamanları bu kadar aktif değildi artık Türkiye'nin en büyük forumu haline geldiğini söyleyebiliriz oda
@Coskun; 'un sayesinde olduğunun hepimiz farkındayız evet buraya üye olalı 1 ay felan oldu önceleri hep kendi forumumu yönettiğim için buraya üye olmadım olduysam da şifremi kullanıcı adımı unuttum hatırlamıyorum. Böyle konuların durması sebebi ile bir konu açıp o konu altında bu konuların paylaşılmasını sağlayın, moderatör arkadaşlara da söyleyin bence böyle konuları silsinler üyeler arttıkça bu tarz konular daha çok açılmaya başlandı.
@Dark_Mark; kardeşim yönetimin profesyonel olduğunu düşünüyorum bence yanlışın var, sen hiç 100 anlık online üyesi olan bir forum yönettin mi ? o forumlarda bile her kafadan bir ses çıkıyor, düşün 5000 anlık online'dan bahsediyoruz. Bir ticaret konusu açılıyor hemen ardına başka konular açılıyor, saatte kim bilir takip et kaç post açılıyor ana ekrandan gittiği için bazı arkadaşlar tekrar tekrar aynı konuyu açıyorlar, şu an ki bulunan moderatör arkadaşlar bence her yere yetişmeye çalışıyorlar (çabalıyorlar diyelim) eminim ki adminimiz de bu konunun farkındadır ve ekibini çoğaltacaktır yani demek istediğim şu sabretmek gerek her şeyin başı sabır.