mcgrns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Arkadaşlar profesyonel oyuncu değilim ama alacağım pcnin beni 7-8 sene acaba bu oyunu açar mı dedirtmemesini istiyorum. Maddi olarak 5-6 bin TL'yi zorlayarak bir laptop alacağım. Daha önce Monster Notebook'ların fiyat performans ürünü olduklarını duydum ancak bazı sıkıntılar doğurdukları ve malzemesinin çok kalitesiz olduğuna dair şikayetler de okudum. Akabinde bir arkadaşım Dell önerdi bana. MSI çok iyi ama pahalı diyenler var. Tabi şu sıralar doların coşması nedeniyle piyasa oldukça inişli çıkışlı. Benim almayı düşündüğüm cihaz Monster Abra A5. Aklıma yatan diğer ürün de bu DELL. Şöyle ki ürün şuan 7600, ancak 1 ay kadar önce 6000 imiş. Genelde Fifa oynayacağımı varsayarak soruyorum sizce bu özellikler yeterli midir? Pc'nin çalışmasında kasma, ısınma gibi problemler yaratır mı? Hangi işlemcilerin hangi ekran kartlarıyla uyumlu olduğuna dair de fikirler edinebilirsem çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Monster bakım konusunda iyidir. Lenovo legion serilerinide inceleye bilirsiniz. Benım görusum vereceginiz paraya eger yer sıkıntınız yoksa tasıma gibi Vs bir masa ustu toplama yapmanızı önerırım. Uzun vade kullanırsınız