En azından fiyatı basamak sayısı ile belirtseydiniz, hem siz hem alıcı olma niyetinde olanlar yorulmazdı
xxxx tl min teklif gibi.
DomainWine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teklif usulü satıştır.

Son günlerde 4 harfli .com domain bulmak oldukça zorlaştı. Rastgele harflerden oluşan anlamsız domainler bile alınmış durumda.

Satışta olan domain ucun.com ve türkçesi uçun.com domainleridir.

Marka tescili de yaptırdığımdan dolayı marka ile beraber ucun.com.tr domainin devri de ilana dahildir.

ucun.com vcvc.com olarakta bilinen 4 harf domain sınıfına girmektedir. Anlamını bir tarafa bıraksanız dahi bu yönüyle de belli bir değere sahip domaindir.
V -Sesli harf
C - Sessiz harf

Ucun.com 07.03.2005 kayıt tarihli ve name.com da kayıtlıdır.

Domaini alırken havayolu şirketlerinin reklamlarından yola çıkmıştım. "Bizimle uçun", "Mutluluğa uçun", "Güvenle uçun" benzeri cümleler vardı ve sonuçta insanlara "uçun" diyorlardı. Kısacası domainin kendisi de bi anlamda slogan aslında.

Uçak bileti satışından uçakla yapılan yurt içi yurt dışı turlara kadar bir çok alanda rahatlıklıkla iş görecek, kısa akılda kalıcı marka tescili de yapılmış harika bir domain. Domaini kesinlikle yatırımcı fiyatıyla satmayı düşünmüyorum. ucus.com için istenen 220k dolar kadar da yüksek bir fiyat istemiyorum. Tekliflerinizi buna göre iletirseniz sevinirim.

Domaini almaya niyetli son kullanıcılar için aşağıdaki keyword ve jenerik domainlerle de (ki bu domainlerin çoğunu ucun.com a destek amaçlı almıştım) ilgilendikleri takdirde çok uygun fiyatlar sunabilirim.

Domain adı / Kayıt Tarihi
ucuzucakbiletleri.org 16.10.2018
ucakbiletleri.info 19.05.2018
havaalanitransfer.org 07.04.2009
travelcart.net 03.05.2004
ereserve.net 19.04.1999
bookable.net 19.03.2006
seyehat.net 09.08.2013
otelonline.com 28.01.2010
onlinekiralama.com 25.02.2008 ------> internet üzerinden her türlü kiralama yapılabilecek keyword domain
f1w.com 04.07.2005 ------> F - Flight, Fly vb. 1 W - World 3 karakter harika bir domain
e-tatil.net 04.11.2000 ------> neredeyse 20 yaşında eski bir tatil domaini
call.taxi 16.08.2015 -----> .taxi uzantısının en premium domaini. Global taksi çağırma uygulaması için harika bir domain.
butik-otel.com 02.06.2014
bilet.center 19.03.2014
yolbilgisi.com 03.12.2012

Turizm sektörü bir çok sektör gibi zor günler geçirse de elbette bu zor günler sona erecek. Son kullanıcı olarak güzel bir reklamla insanların hafızasında kalıcı güzel bir yer edinebilirsiniz.

Çok vaktim olmadığı için şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar. Bana R10.net dışında https://www.facebook.com/Domain.Wine/ yada domainin facebook sayfası olan https://www.facebook.com/ucuncom/ sayfalarından da ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yorum yapmadan ve aklımdaki fiyatı sormadan son kullanıcı iseniz ve ciddi bir teklifiniz varsa teklifinizi PM yolu ile iletiniz. Bir süreliğine teklif toplayıp değerlendirme yapmayı planlıyorum.

Herkese hayırlı alışverişler dilerim.

Teşekkürler