Öncelikle konuyu açan arkadaşın mağduriyetinden dolayı ( mağdur olduğu kesin değil ) Bu tarz bir sinirli yaklaşımı olmuş. Umarım yönetim bu konuda sorunu var ise bile çözecektir. 2008 yılında önce üyeliğim bile vardı burda. Nicki bile aklıma gelmiyor. 30 yaşında adamım yıllar sonra r10'a geldiğimde vay be! bu foruma ne olmuş tepkisi vermedim değil. Efsane bir sistem efsane bir yönetim. Belki yeni üyeyiz,belki kaileye alınmaya biliriz sonuçta kimse kimseyi yüzyüze tanımıyor. Biraz sanırım
@Coskun; beyin eski üyelerden veya emek veren üyelerden ekip kurma çabası var gibi birşeyler sezdim. Tabi bu benim gördüğüm modların üyelik ve aktivitelerinden sezinlediğim birşey belkide böyle değildir. Yinede ufak bir tavsiye vermek isterim.
Öncelikle kategori modları artırılmalı fakat bu modlar o kategorinin gerçekten ilgilisi olmalı. Yani bir bakıma o kategoride uzmanlık diyelim. ve buna illahi eski üye olmalı diye bakmamak lazım. Gerekirse skype üzerinden yüzyüze görüşülür.
Sonuç olarak forumda günde 1 saat takılıp yılların üyesi değilde. Bu işe hevesli günde yeri gelicek 10 saat pc başında olan, pc başında başka işler yapıp r10'lada ilgilebilecek insanlar seçilebilir.
Umarım daha da iyi ve büyüyerek ticaretin bol olduğu forum günlerinde görüşürüz.