hkerimcnr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın hocam, öncelikle böyle bir programı biz kullanıcıların hizmetine sunduğunuz için size ve deneyimlerini bu platformda paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. 26 sayfanın tamamını sabırla okudum ve birçok soruma cevap buldum. Fakat, hala çözüme ulaşamadığım sorularım var. Bu sektörde yeni olduğum için tecrübesizim, lütfen mazur görün.
Macbook Air/Core i5-1.8Ghz/8GB/128GB SSD/IHD/13.3" bilgisayara sahibim.
-Öncelikle bu program bu bilgisayarda çalışır mı?
-Çalışırsa kaç hesaba kadar kaldırır?
-Daha önce r10'dan 30 adet ABD çıkışlı pinterest hesabı satın aldım. (Tamamı business olarak açılmış.) Bu hesaplara hiç giriş yapmadım ve gmail ile onaylanmadılar.
İçerisinde de pano, pin ve takipçi yada takip edilen bulunmamaktadır. Şimdi merak ettiğim şey şu; önce bu hesaplara panoları açıp, düzene sokup sonra mı program ile pin gönderimine başlamalıyım?
-Surfshark proxy kullanıyorum, yurtdışı proxy eklenebilir demişsiniz bir yorumunuzda bununla alakalı bir gelişme var mıdır?
-Program ile hesaplarıma pin gönderdikten sonra, manuel olarak giriş yapmam gerekiyor mu?
-Pinterest hesaplarımızın daha çok ve düzenli etkileşim alabilmesi için takipçi sayımızın olması gerekiyor mu? Gerekiyorsa bunun ile alakalı da bir yazılım projeniz var mıdır?
(Kesinlikle çok talep göreceğini düşünüyorum) sizin bir projeniz yoksa; bu takip etme programı ile ilgili, tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mı?
Son olarak bugün kesinlikle Pinterest MAX programını satın alacağım. Her halükarda bana faydalı olacak bir uygulama olduğuna eminim.

Öncelikle mac de çalışmaz sistem Windows da çalışır sanal makina ile Windows kurabilirnisiniz bilmiyorum hiç mac kullanmadım .

Satın alınmış hesaplar konusunda hiç birşey demek istemiyorum . Hiç bir şekilde önerdiğim sistem değildir ama aldığınız hesapları kullanabilirsiniz içerisinde elle atılmış 1 pin gerekmekte ve pano olmak zorunda takipçi vs önemli değil yakındaki güncelleme ile pano ve ilk pin olayi sorun olmayacak . Panoyu kendi açacak . Vs

Önerim hesapları kendiniz kullanıyor mus gibi açmanız yönünde

PROXY paylaşımsız ve hızlı olmalı . Bunun dışında başka bişey gerekmiyor

Hesaplara girmek gerekmez ama.girebilirsiniz size kalmis

Bunun dışındaki sorular r10 da her yerde var konularda .
👍