Konunuzu UP ladım tradere dönüş yaparsanız sevinirim
Teşekkür ederim , ettiğim teşekkür için de trade dönüşü bekliyorum

Hocam ben söylediğinize kesinlikle karşıyım. Yardımcı olmak ticaret puanı verdirmemeli. Mantiken olaya para değil de başka bir olay üzerinden bakalım mantıksız olduğunu anlayacaksınız. Örnek vermek gerekirse wordpress sitenizde ufak bir problem var bende anydesk ile bağlandım ücretsiz yardım ettim karşılığında siz bana trader verirseniz ya da ben sizden trader istersem çok saçma bir durum ortaya çıkar sonuçta trader yardım puanı değil yapılan ticaret puanıdir. Ticaret ise ücretsiz yapılamaz. Forum kuralları gereği De min 10. TL kazanç elde edilen ticaretlerde trader verilebilir. Aksi halinde ban sebebi
Bu bahsettiğim transferleri yaptığımda trade istemiyorum. Eğer bana verdiyse nezaketen dönüş yapıyorum. 10 TL üstü transferler yaptığım zaman trade aldıysam dönüş yapıyorum dediğim gibi ki yaptığım transferler xxx den aşağı olmuyor. Fakat 10 TL altında
kazanç olmadığı sürece verilmemesi gerekiyorsa sildiririm sorun değil birkaç trade'in eksilmesi.
Fakat bu konunun asıl amacı transferlerde trade verilir mi verilmez mi değildi. Konuda bahsettiğim sırf trade kasmak için para transferi yapmaya yeltenen bazı üyelerin olduğunu düşünmem ve onları bildirmenin daha basit bir yolunun olup olmadığı