k2an adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler;
  • Genelde baba ve çocuk kelimesi arandığı için bu domain ile giriş yaptım. Site planmasında hem blog hem bilgi içeren bir yol çizileceğinden böyle bir domainle girdim.
  • Görüşleri iletişim kısmından paylaşabiliyorlar, ama biraz daha yönlendirici bir isim ile yola devam etmek güzel olacaktır. ( Teşekkürler )
  • Yazaılım için neden çok zayıf dediniz ? Farklı bir içerik düşünceniz mi var ? . Çünkü blog olarak devam edeceği için wordpress yeterli gelir gibime geliyor. @chedmade;
  • İçerik girmeyi düzenli olarak yapacağım inşallah ileri de tutar. Teşekkürler
Yazılım olarak zayıf dememin sebebi proje çok güzel fakat mevcut site projenin temeline aykırı gibi geliyor.
Babaların sitede oturum açarak tecrubelerini, gözlemlerini, incelemelerini direk paylaşabileceği, düzenleyebileceği gerekirse silebileceği bir platform daha profesyonel olmaz mıydı? Babaların birbirleri ile fikir alışverişinde bulunabileceği vs. Tabi bu benim düşüncem ben olsaydım bu şekilde yapardım. Ama ben olmadığım için sadece düşüncelerimi söylemek istedim.

Yapıp yapmamak size kalmış sonuçta tabi ki proje sahibi sizsiniz. : )