Merhabalar,

Bu sabah telefonuma Sağlık Bakanlığından gelen SMS ile önce kendime maske almaya gittim. Gittiğim eczaneye gelen kodu ve TC numaramı verdim çekmeceden 1 poşet içerisinde maskelerimi verdi. Maskeleri aldım eve gittim. Eşim için de aynı şekilde SMS geldi ve aynı eczaneye giderek yine aynı işlemi yapmak için gittim aldım ve içine baktım böyle bir maske açıkçası kafamda bir soru işareti bıraktı.

Ben Tekstil ile uğraşıyorum, ilk gelen maskeler ile ikinci gelen maske arasında çok fark var. Sanırım eczane sağlık bakanlığının vermiş olduğu maskeleri stoklayıp, dışarıdan kaçak yaptırdığı 0.30 kuruşa imalat edilmiş maskeyi millete dağıtıyor. Daha sonra yasak kalktığı zaman yada sağlık bakanlığının vermiş olduğu maskeleri başka ülkelere satmak isteyebilir düşüncesiyle sizden fikir almak istiyorum. Bu durumu Sağlık bakanlığına da ileteceğim şikayet olarak

Sizde de böyle bir şey yaşandı mı ? Gelen maskeler nasıl paylaştığım resimlerdeki gibi miydi ?

LÜTFEN Ücretsiz alıyorsun bir de ne istiyorsun gibi yaklaşımlar sergilemeyin, ben sadece aklıma takılan bir sorunun cevabını arıyorum. Sonuçta tekstil ortamını çok iyi biliyorum, üstte ki maskenin dikimi çok iyi biliyorum ve hijyenik kurallarına uyulduğuna da inanmıyorum.

GÜNCELLEME: Sağlık bakanlığı alo 184'de şikayet kaydı oluşturdum. Maskelerin hijyenik olmadığını düşünüyorum.