Durum : Satıcı
Hesap Türü: Web AdSense Hesap Tarihi: 2017 Pin: Pinli
Ödeme Alındı mı : Hayır
Adres onayı: Türkiye
Onaylı Site Sayısı: 4 (3 Adet Blogger - 1 Adet .com site. Satıştan sonra SADECE .COM SİTE VERİLECEK)
Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Bu hesabı nerede ise hiç kullanmıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 6 ay önce geçersiz tık için incelemeye girdi. Bir ay kapalı kaldı, kendi kendine açıldı.
Kesinleşen Ücret: 186,58
Kesinleşmeyen Ücret: 2,87
Hesap için istenen fiyat : 1200T.L. (Pazarlığa açık değil, satılmazda durur.)
Mail ile mi devrilecek: EVET
Ödeme Türü: YKB, Garanti, Vakıfbank, Denizbank, Papara Ek notlar/detaylar: Hesap asıl adsense hesabım değil. Gelirleri blogger bloglardan. Bloggerlarımı ana hesabıma alacağım için satıyorum. Fiyat tek arkadaşlar. Pazarlığa kapalı. Satılmazsa durur, bana zararı yok.
Vereceğim site BU forumdan 150 T.L.'ye aldım ve 450 Liralık makale girdim. Site için maliyetim olan 600 Lira ve Adsense için 600 Lira istiyorum. Zaten 200 Lira'ya yakın da kesinleşmiş geliri var. Bu mantıkla Adsense hesabı 400 Lira'ya gelmiş oluyor.
Hesabın eski satış konusu BU "maille satsan alırdık" diye bir sürü mesaj geldi. Mesaj kutum dolduğu için sildim. Bu sebeple onlara dönemedim. Eğer almak isteyen olursa şartlar bu

Herkese hayırlı işler.
ÖNEMLİ: Satın almak isteyen arkadaş neyi kontrol etmek istiyorsa, bilgisayarıma team ile bağlanıp kontrol edebilir.
Ekleme: Verdiğim domain ilk 2009'da kaydedilmiş. Ara ara site yayınlanmış. 2018'den beri nonstop açık.