denizonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında ilk eticaret olaylarına girdiğimde bende çok araştırmıştım. Pek bi bilgide bulamamıştım deneme yoluyla bir çok firmayı tanıdım
tecrübelerim aşağıdaki gibidir.

Sırasıyla kullanmış olduğum ödeme aracı kurumlar
paytr ertesi gün ödeme ( sistem entegrasyon destek sorunsuz, mobil uygulama ile ödeme olsa süper olurdu ama yok)
moka ertesi gün ödeme ( sistem entegrasyon destek sorunsuz, paneli biraz sade pek bi özellik yok gbi, mobil ödeme içinde uygulama yenileniyor dediler ama 2 ay oldu hala mobıl odeme yok)
param turk pos (ertesi gün ödeme , 3 gün blokeli ödeme şrkete göre teklif sunuyorlar, uygulamaları panelı , mobıl odeme alma var, destek ıyı )
ipara ( 3 gün ödeme, entegrasyon çok başaralı değil, destek sorunu yaşamadık, mobil ödeme alma yok)
öde.al ( pratik mobilödeme almak için kullanılabilir web site için sanal pos yok )

bu zmn a kadar çalıştığım ödeme aracı kuruluşlardan alabildiğim en düşün oran tek çekim
0.99 mayıs a kadar sonrası için ise 1,20 ama kampanya şuanki şartlardan dolayı uzatılabilirmiş .
bu oranları 15000-20000tl bandında aldım sizin cironuza göre de artıp azalabilir.

(entegrasyondan kastım ise woocommerce dir bu ödeme aracı kurumları sadece woocommerce ile kullandım)

bu firmalar la ilgili sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım pm gönderebilirsiniz.
detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Tek problem yurtdışı ödemelerinde bloke uygulamarı.
Paytr ile görüşmelerim sonucu 3 gün bloke uygulayacaklarını söylüyorlar ama olayı henüz netleştirmedik.
Moka ile de görüşmeyi düşünüyorum. Onlarda yurtdışı işlemleri ne seviye o konuda hiç bir fikrim yok.

TR'de pay-tr ile aktif oalrak çalışıyorum ve 4 mağazam var şu anda. hizmetlerinden de komisyon oranlarından da ödeme süreçlerinden de çok memnunum. Tek problemim yurtdışı ödemesi.