Taban fiyat yukarı çekilmeli. Minimum 7 yıldır bu mesleği icra ediyorum ve şimdiye kadar hiç kimse yaptığım çalışmalardan dolayı olumsuz bir geri dönüşte bulunmadı. En fazla bir kaç revize istendi, o da bu işle uğraşıyorsanız her zaman olabilecek normal bir durumdur. Geriye dönüp bakarsam, şahsen benim harcadığım emeğin herhangi bir zerresini 10TL gibi bir fiyatla sunabilmem mümkün değil (Burada fotoğraf düzenleme gibi adetli ve sistematik yapılan işler vb. işleri hariç tutuyorum). Tabi bu demek değil ki hiç bir zaman ucuza iş yapmadım, yanlış anlaşılmasın. Bana dürüst bir yaklaşımda bulunan, art niyet gözlemlemediğim herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Bu süreç içerisinde bütün bu ılımlı ve yardımcı olmak odaklı yaklaşımıma rağmen; bu iyi niyeti suistimal edip teslim aldığı işin ödemesini çok uzun süreler yapmayan (Artık ödemeyi almadan iş yapmıyorum), dalga geçer gibi yanıtlar vererek başından savan ve hatta tüm bu yanlış davranışlarına rağmen ileri geri konuşup can sıkan densizler de olmadı değil. Kıssadan hisse kimimiz benim gibi bu işlere verdiği emeğin karşılığında aldığı ödemelerle ev geçindiriyo ve çocuk büyütüyor, kimimiz öğrencilik hayatında kendi başına ayakta durarak ailesine yük olmamaya çalışıyor, kimimiz de bir takım hayallerini gerçekleştirmek için emek verip birikim yapıyor. Bana göre bu arkadaşlarımızın hiçbirinin en ufak emeğinin bile karşılığı 10TL ile ödenemez. Taban fiyat yukarı çekilmeli.

Teşekkür ederim, herkese bol kazançlar diliyorum.