Katıldığınız noktasında ben sizi göremediğim için hiçte katılmıyorum. Coşkun'un katıldığı ne noktasını görüyorsunuz mesela? Çekiliş falan mı ya da ne bileyim Forum'da girdiğimiz otomatik mesajları mı?
Kimse kusura bakmasın, takip ediyorum yıllardır, emek yok son zamanlarda. Forumdaki kodları değiştirmek emek olmuyor. Alınsınlar abicim üstlerine. Alınmazlarsa bu işin üstesinden gelemezler. Çok farklı yerlere gidiyor, dedi dersiniz. Forumu düzeltin artık düzelsin. 2 senedir çok saçma yerlerde. Düzeltin. Düzeltin....
Katılmıyorum. Biraz Coşkun hocam kendini göstermesi gerekiyor.. Kimse kusura bakmasın, sezarın hakkı sezar ise forumun yöneticilik kavramını iyi yönetmeli. Benim haddime değil ama ben göremiyorsam yöneticiliği ya benim eksikliğim ya da senin çok savunuculuk öten.
Yaptığınız şey
NANKÖRLÜK başka birsey değil. Kaç yıldır gecemizi gündüzümüze kattık R10 4-5 aydır açıldığı tarihten bu yana tam 15 yılın zirvesinde. Hit olarak, mesaj olarak, konu acilma sayısı olarak, aktiflik olarak, ticaret sayısı olarak vb. her konuda 5 aydır zirvede. yorum yazarken biraz empati kurun. Bana bile emek harcamıyor demişsiniz ben kendimi bildiğim için R10 ekibi beni bildiği için gece gündüz nasıl çalıştığımızı toplamda ekip olarak 60 kişiyi nasıl yönettiğimi yetmediği zamanlarda ekip içindeki kendi sorunlarıyla nasıl uğraştığımı seo ekibi, tasarım ekibi, grafik ekibi, icerik ekibi, paylasim ekibi, kategori moderatör ekibı, genel moderatör ekibi hepsi farklıdır belki son zamanlarda artış için her kategoriye ilaveler yapılabilir ki bir haftadir onu konuşuyoruz uygun kişiler arıyoruz. daha profesyonel bir yönetim R10 için belki bir tık daha iyi olabilir fakat çok zor. Siz bana bile bunca emeğe, çalışmaya, geliştirmeye, zirveye çıkarmaya rağmen emek harcamıyor dediyseniz moderatorlerin aldıkları kararlar konusunda hataları yoktur diye düşünüyorum. çünkü bana böyle söyleyen emeğe saygısı olmayanın moderatorlerin aldığı kararlara hiçbir şekilde saygısı olmayacaktır ve iyide olsa kötüde olsa kararı beğenmeyecektir.
Moderatorler kurallar dışında kafalarına göre hareket edemezler! forum kurallarını ve kategori kurallarını okuyup uyduktan sonra kimse kimseye zarar veremez. önce kuralları okuyup buna göre konu açmalı bu kurallara göre ticaret yaparak mesaj atmalısınız vb. yoksa report edildiğinizden dolayı banlanacak bir kural hatanız yoksa banlamazlar sizi konunuz silinmez yada böyle sitem etmeniz gerekmez.
KURALLARA uyduktan sonra hiçbir yetkili olumsuz karar veremez. Moderatörler kurallara bakarak islem yaparlar kafalarına göre degil. kafasına göre kural harici kasıtlı islem yapan olursa üyeliğini silerim bunu hep yazdım yine yazıyorum
Bu arada ısrarla eleştiri yerine nankörlük yapan üyelerle aptal gibi kelimelerle konuşan birisi zaten dogal olarak banlanır. moderatör profesyonel de olsa sizi banlar amatörde olsa sizi banlar banlamayan kişiyi işten çıkartırım yada gönüllü ise yetkisini alırım.
Siz beni ve R10u eleştirirken problem yok fakat açtığınız konuda birkaç satır yazdığınız yazıyı eleştiren herkese tahammül edemeden saldırıya geçmişsiniz. Siz daha kendinizin eleştirilmesine tahammül edemiyorken bizden ne bekliyorsunuz anlamış değilim..