Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahah seninle tartışmaya girmeyeceğim zaten Forum adabı nedir, ne değildir tartışacak boyutta değilim. Sen git mühendisliğin ile para kazanmaya devam et ben ticaret boyutunda ne denli düzenlemeler yapılması gerektiğini eleştirisini yapayım. Sen kendi konularında para kazanmaya devam et çünkü ilk zamanlar ben de senin gibi yapıyordum, seninle tartışmaya girmek bile benim seni nasıl kaale aldığımın ve seni neden kaale aldığımın göstergesi. Java ile kodlama, Drive'a dosya yüklemek , AMP gibi basit sorunlarla uğraşarak para kazanma çalışmıyorduk biz. Evet şimdi sende profilimde aptalca basit çözümler için ben de uğraşmıyorum diye alıntı yapacaksın. Tabi ki yapacaksın çünkü yukarıda senin bilmediğin aptalca şeylerde bende aptalca bilmediğim şeyler için yardım istedim. Neyse konumuz o değil, kısacası bilmediğin çok şey var canım kardeşim. Her şeye atlaman seni o popüler veya beğeni almanı sağlamayacak. Sağlasa bile, sağlayanların üyelik tarihlerine bak gör diyeceğim. Seninle bilmem ne yarışına girmek istemiyorum. Yıllarca ticaret yapmış biri olarak her şeye muhalefet olmamanı rica ediyorum senin iyiliğin için, küçümseme anlamında değil bu. Sadece yerini bil.

Nokta.

Yahu kısacası neden herkes muhalefet. Bazen insan argo konuşmak istiyor

Ahahaha Sana sadece gülüyorum.. Tanımadığın, bilmediğin insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren, yıllarca muhabbetinin olmadığı insanlarla nasıl konuşman gerektiğini bil. Profilimdeki ticaretlere bakarak yargılamışsın beni. Esasen forumda ticaret yaparak para kazanmıyorum ben. Zaten gelirimi forumdaki ticaretle kazansam orada 13 gibi komik bir rakam görmezdin. Forumda ticaret yapmıyorum artık, ayrıca burada kullandığım sanal bir nick ve tamamen gizli bir profil. Sen ne amaç güdüyorsun bilmiyorum, ama benim için burada aldığım beğeniymiş, ıvır zıvırmış bir anlam ifade etmiyor. Profilini ziyaret ettimde ne yazık ki 11 senelik koca bir boşluk gördüm, tanıtım yazısı satışları :/ Bravo kardeşim dünyayı değiştirecek işler yapmışsın canı gönülden tebrik ediyorum, sonuç olarak, her yiğidin harcı değildir tanıtım yazısı satmak.

Kendini bu kadar üstün görmene cahil özgüvenimi desem, ne desem bilemedim

Yıllarca weble uğraşırım, bir çok kez forum sitesi yönettim. Herkes neden muhalefet demişsin birde.. Sana birinin gerçekten forum kültürünü öğretmesi gerekiyor. Adı üstünde bak, ne söylüyorum ? 'FORUM'
Eğer ki, sen insanların yazmasını istemiyorsan, topic açmak yerine, hemen hemen her forum yazılımında bulunan 'Özel Mesaj' butonunu kullanabilirdin.

Neyse kardeşim, en iyisi, en kralı, en büyüğü sensin. Çok harika işler başarmışsın hakikaten, başarmayada devam et

Dahada alıntılamazsan çok sevinir, alıntılasanda yüksek ihtimalle cevaplamayacağımı bilmeni isterim.